Plakat på farten

Årets plakat til sommerudstillingen på Masnedø er blevet flittigt brugt. Forfatterforeningen Stordstrømmen reklamerer for sine oplæsningsaftener på fortet. Sjællandske har en artikel med billede som fortæller lidt om alle sommerudstillingens arrangementer.

Det er ikke så kønt, men det går til et godt formål.

Det er ikke så kønt, men det går til et godt formål.

Sjællandske

Sjællandske

Min trofaste model

Min altid tro model, har fulgt mig fra starten af mine kunstneriske tilbøjeligheder. Adopteret fra Laura, da hun mente hun kunne klare sig uden. siden er det blevet til en række billeder med fællestitlen "Ønskebarnet". En kommentar til de vidunderlige nyfødtes skrækkelige forældre.

Nysgerrige får

Sommerudstillingen på Masnedøfortet har en årrække delt areal med en stor flok får og lam. Hen over sommeren blev gæster og får mere fortrolige med hinanden. Fårene havde rig mulighed for at udvikle sine kunstnerisk sider. Lod vi døren stå åben, galopperede de ind på udstillingen.

I år 2015, har fårene igen indfundet sig på fortet, men er blevet afspærret vejen til hovedindgangen. Trist for fårene, godt for publikum der slipper for lort under skoene.

Stakit, kasket, stativ

Sommerferie i Sverige. Masser af skov. Masser af granrafter. Masser af tid.

En spejder ville sige: "Peace of a cake". Kunstneren siger: "Tankeløshedens indre strømninger". Fuglene pipper: "Endnu et højdepunkt at skide fra".

Fernisering samt kulturnatten i Helligåndshuset

Mange mennesker og musikalske indslag har ud over kunsten, de to dage, fyldt Helligåndshuset ud.

Middelalder- og renæssancemusik med "FAIRY MASQUE. Jeff Ibbo skimtes med sin skitseblok nederst i hjørnet. - Jazzorkester (kender desværre ikke navnet) spillede flere jazzklassikere. - Katrine Ring startede og sluttede hele udstillingsperioden med sit elektroniske univers.

Se under "PROJEKTER", hvor mit projekt, "Mig, mig, mig", og de andre kunstnere præsenteres.